Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτες και ψώνια στον 7ο μήνα στην εγκυμοσύνης της![pics]

Περιμένει το τρίτο της παιδί και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που απολαμβάνει όσο τίποτα αυτή την περίοδο. Το όνειρο της γνωστής παρουσιάστριας για μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια φαίνεται πως έγινε πραγματικότητα, με την ίδιανα είναι ξετρελαμένη με τα δυο κορίτσια της, την Νάγια και την Μαίρη, αλλά και ταυτόχρονα να ανυπομονεί για τον ερχομό του μπέμπη της.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις δυο πριγκίπισσες τους, ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήθελαν κι έναν γιο, ο οποίος σε λίγους μήνες θα μπει στην οικογένεια και αναμένεται να φέρει νέα χαμόγελα χαράς. Τα κορίτσια παρόλο που είναι μικρά ακόμη, βλέπουν την κοιλίτσα της μανούλας τους να φουσκώνει και ανυπομονούν για τον ερχομό του αδελφού τους. Ενώ, η μεγάλη κόρη θα είναι και η καλύτερη βοηθός για την μαμά Σταματίνα.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν έχει αλλάξει καμία από τις αγαπημένες της συνήθειες. Καθημερινά την βλέπουμε στην εκπομπή, ενώ στον ελεύθερό της χρόνο, κάνει τις αγαπημένες της βόλτες για ψώνια στα βόρεια προάστια μαζί με φίλες. Πρόσφατα απαθανατίστηκε με chic casual look σε γνωστό εμπορικό κέντρο και ανάμεσα στα ψώνια της ήταν και κάποια ανοιξιάτικα λουλούδια, που της φτιάχνουν τη διάθεση.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More