Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με απόλυτα chic look! [pics]

Ένα πρωτότυπο θεατρικό κείμενο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά, φιλοξενεί το θέατρο ΠΚ τον φετινό χειμώνα, για περιορισμένες παραστάσεις. Ο λόγος για την «Κενή Διαθήκη», σε κείμενο και σκηνοθεσία του Εμμάνουελ Μανιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά: Ρόμυ Βασιλειάδη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Γιώργος Ζώης, Ασπασία Κοκόση, Κώστας Φραγκολιάς και στον ρόλο της Ζενεβιέβ η Νέλλη Γκίνη.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το «παρών». Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μια από τις σπάνιες βραδινές εμφανίσεις της. Με απόλυτα chic look, μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις και τα μαλλιά της πιασμένα σε low ponytail, η οικοδέσποινα του Happy Day έλαμπε από ομορφιά και, όπως ήταν αναμενόμενο, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια του Alpha απόλαυσε τον συνεργάτη της, Κώστα Φραγκολιά, στο νέο του εγχείρημα από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, παρέα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε από την εκπομπή της, αλλά παραμένει ένας πολύ καλός της φίλος στη ζωή.

Δες τις φωτογραφίες:

Υπόθεση:

Ένα βροχερό απόγευμα, σε ένα συνηθισμένο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, καλούνται από την συμβολαιογράφο οι κληρονόμοι του εκλιπόντος κύριου Πιπερίδη: Η πρώτη σύζυγος με τον δικηγόρο της, ο γιος της οικογένειας, η δεύτερη σύζυγος και ένας άνθρωπος αίνιγμα…

Αφού συγκεντρωθούν όλοι ξεκινά το άνοιγμα της διαθήκης που για τους παρόντες ισοδυναμεί με το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου.

Ουδείς από τους εμπλεκόμενους, εντός και εκτός σκηνής, δεν είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. Η διαθήκη είναι η αφορμή για μια σειρά αποκαλύψεων που δεν θα αφήσει κανέναν από τους παρευρισκόμενους ανεπηρέαστο.

Κάθε κλασική φόρμα και νόρμα πρωτοκόλλου και καθωσπρεπισμού καταρρέει, σχέσεις διαλύονται ενώ νέες συμμαχίες σχηματίζονται για να διαλυθούν κι αυτές άμεσα.

Το ασφαλές περιβάλλον του οικείου δικηγορικού γραφείου γίνεται το πλαίσιο μέσα στο οποίο όλα αποδομούνται με τρόπο κωμικό αλλά και τσουχτερό για να αναδείξουν τις πικρά αστείες αλήθειες που γεννούν η δίψα για το χρήμα και οι καταναγκαστικές ανθρώπινες σχέσεις.

Η Κενή Διαθήκη είναι μια φαινομενικά κλασική συνταγή κωμωδίας εμπλουτισμένη από πάσης φύσης κοινωνικά «αγκάθια», αναπάντεχα ενσταντανέ και ανατρεπτικούς νεωτερισμούς.

Αλλά πάνω απ’ όλα, από αυτήν τη Διαθήκη, σε αυτήν την παράσταση, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More