Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τελευταίες βουτιές με τα παιδιά στην Πάρο πριν την επιστροφή τους στην Αθήνα [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την ερχόμενη Δευτέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από δύο μήνες διακοπών είναι έτοιμη να δώσει πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές της και όλοι μαζί να απολαύσουν τον πρώτο καφέ της ημέρας. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” έχει ανανεωθεί πολύ μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε μαζί με την οικογένειά της στην Πάρο και ανυπομονεί να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά.

Λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τα τρία παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους σε παραλία της Πάρου. Η γλυκιά μανούλα δεν άφησε στιγμή τα παιδιά της από τα μάτια της, ενώ δεν σταμάτησε να παίζει μαζί τους εντός και εκτός νερού. Ο μικρός Γιάννης απολάμβανε την αγκαλιά της μητέρας του και τα παιχνίδια στην άμμο, αφού, όπως θα δεις, δεν τρελαινόταν με την ιδέα του νερού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ μας έχει δείξει την αγάπη της για τα ολόσωμα μαγιό, αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι σε μωβ αποχρώσεις με διάφορα μοτίβα. Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, αφού οι φωτογραφίες δεν έχουν κανένα ρετούς.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More