Σταματίνα Τσιτμτσιλή: Πρωινή βόλτα στα βόρεια προάστια μαζί με την οικογένειά της! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι μια σωστή επαγγελματίας, που εργάζεται πολλές ώρες καθημερινά για το καλό της εκπομπής της, “Happy Day”, όμως φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της. Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha είναι μια full time μαμά, καθώς δεν αποχωρίζεται στιγμή στον ελεύθερο χρόνο της τα τρία παιδιά της. Η Νάγια, η Μαίρη και ο μικρός Γιάννης αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Θέμη Σοφού.

Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς η πρωτότοκη κόρη της ξεκίνησε να πηγαίνει στην Α’ Δημοτικού. Οι απαιτήσεις λοιπόν είναι σαφώς περισσότερες, όμως η γνωστή παρουσιάστρια το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία! Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την μελαχρινή παρουσιάστρια σε μία από τις οικογενειακές εξόδους της στα βόρεια προάστια.

Φορώντας ένα τζιν σορτάκι και ένα λευκό τοπ, η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την casual chic εμφάνισή της, όμως εκείνη είχε μάτια μόνο για τον σύζυγό της. Από την παρέα τους δεν έλειπαν οι κόρες τους, οι οποίες προτίμησαν να απολαύσουν τη βόλτα τους πάνω στα πατίνια τους, αλλά και ο Γιάννης, που είχε την προσοχή και την φροντίδα όλων.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More