Σταμάτης Γαρδέλης: Βραδινή εμφάνιση μετά από καιρό! [pics]

O γόης των ελληνικών ταινιών της δεκαετίας του ΄80 συνεχίζει και τώρα να είναι γοητευτικός! Ο Σταμάτης Γαρδέλης από του ζεν πρεμιέ της γενιάς του δεν κάνει συχνες κοσμικές εμφανίσεις και η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να τον δούμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό σε κάποια εκδήλωση.

Από τις τελευταίες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ήταν στους συμμαθητές του Αnt1, αλλά και στο YFSF του 2016! Χθες ο αγαπημένος ηθοποιός, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Δυο γυναίκες χορεύουν” στο θέατρο Μεταξουργείο,στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Βαγενά μαζί με την κόρη της Γιασεμί Κηλαηδόνη

 

Με την Άννα Βαγενά και τον Στέλιο Μάινα

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το έργο «Δυο γυναίκες χορεύουν», του Καταλανού συγγραφέα Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ, που θεωρείται απ’ τους κορυφαίους της σύγχρονης ισπανικής θεατρικής γραφής, θα ανεβάσει για τη θεατρική περίοδο 2018-2019, το Θέατρο «Μεταξουργείο».

Η παράσταση γνώρισε μεγάλη επιτυχία κι έχει παιχτεί σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Στο Θέατρο «Μεταξουργείο», θα παίζεται από τις 9 Δεκεμβρίου 2018, σε σκηνοθεσία Nebojsa Bradic.

Παίζουν οι ηθοποιοί : Άννα Βαγενά και Γιασεμί Κηλαηδόνη.

Στο έργο, το χιούμορ και η συγκίνηση να εναλλάσσονται γοργά. Δύο γυναίκες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, ηλικία, μνήμες, επιθυμίες, με μόνο κοινό τη μοναξιά τους, ενώνουν τις ζωές τους και χορεύουν μαζί…τον τελευταίο χορό.

Read More

And More