Σταμάτης Γονίδης: «Δε θέλω έναν γιο για να συνεχίσει το επίθετό μου» – Φωτογραφίες από την απονομή του πλατινένιου δίσκου

Στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του Σταμάτη Γονίδη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28/11 η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε δηλώσεις του, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σύντροφό του αλλά και το γεγονός ότι δεν απέκτησε γιο.

«Η Κατερίνα είναι ό,τι πιο σωστό σε σύντροφο έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι πάντα δίπλα μου με ειλικρίνεια και αγάπη. Δε μου λείπει ένας διάδοχος, ένας γιος. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες και μου αρέσει που έχω κορίτσια. Δε θέλω έναν γιο για να συνεχίσει το επίθετό μου. Το επίθετο το άφησα στον κόσμο και ο κόσμος θυμάται το έργο. Δε θέλω να είμαι εγωιστής και να λέω ότι θέλω έναν γιο γι’ αυτόν τον λόγο.

Οι βασιλιάδες τα λέγανε αυτά. Εγώ δεν είμαι βασιλιάς. Εγώ είμαι ένας απλός άνθρωπος που ο κόσμος με έκανε γνωστό μέσα από τις επιτυχίες που αγκάλιασε και αγάπησε. Διαφορετικά θα ήμουν συνταξιούχος ναυτικός» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του TLIFE από την απονομή πλατινένιου δίσκου του Σταμάτη Γονίδη

Στη χθεσινή λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε η Sonar music για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Δικιά μου είναι η ζωή», έδωσε το παρών πλήθος επωνύμων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν τον Σταμάτη Γονίδη με την παρουσία τους ήταν οι: Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Δήμας, Αναστασία, Ιουλία Καλλιμάνη, Χρήστος Μενιδιάτης, Νίκος Δούρος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ηλίας Φιλίππου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παντζής, Άσπα και πολλοί επιχειρηματίες.

Αναστασία

Άσπα

Γιούλη Τάσσου-Νίκος Μακρόπουλος-Ιουλία Καλλιμάνη

Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης

Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Δήμας

Σταμάτης Γονίδης

Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More