Σταμάτης Γονίδης – Κατερίνα Κουργιουξίδου: Το TLIFE στη βάπτιση της κόρης τους

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου. Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά 12 χρόνια κοινής πορείας έξι εκ των οποίων είναι παντρεμένοι, βάπτισε πριν λίγη ώρα την κόρη του στον Ιερό Ναό του Άγιου Νεκτάριου στη Βούλα.

Το κοριτσάκι που όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο τραγουδιστής πήρε τα ονόματα Μαρία – Ελένη ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2020 για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να γεμίσει το σπίτι τους με χαμόγελα.

Το παρών στο μυστήριο έδωσαν μερικοί καλοί φίλοι του ζευγαριού ανάμεσα στους οποίους ήταν οι: Άντζελα Δημητρίου, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα και την κόρη τους, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Πέτρος Ίμβριος αλλά και οι δυο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα που λατρεύουν τη μικρή τους αδερφή ενώ διατηρούν και μια άψογη σχέση με την σύζυγο του πατέρα τους Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε μερικες αποκλειστικές εικόνες.

Να θυμίσουμε πως ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών παρουσία μόνο του κουμπάρου του ζευγαριού, στην Κύθνο και συγκεκριμένα στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου ενώ το μυστήριο τέλεσε ο πνευματικός του Σταμάτη Γονίδη.

   

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More