Σταμάτης Κόκοτας: Η ξεχωριστή σχέση με τον γιο του Δημήτρη και η άγνωστη κόρη του – Φωτογραφίες

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου σκορπώντας θλίψη στους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και όσους τους γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια τους.

Ο Σταμάτης Κόκοτας εκτός από ένας σπουδαίος καλλιτέχνης του λαϊκού τραγουδιού ήταν και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε παντρευτεί δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο παιδιά, τον γνωστό τραγουδιστή  Δημήτρη Κόκοτα και την Έλλη ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του, την 27χρονη, Μαριάννα, την οποία και φωνάζουν Ριάνα.

Ο γιος του Δημήτρης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του

 

Ο Δημήτρης Κόκοτας κληρονόμησε από τον πατέρα του  το ταλέντο του στο τραγούδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Άλλωστε από πολύ μικρή ηλικία ο Σταμάτης Κόκοτας τον είχε στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς ερμηνευτές από τα πρώτα βήματα της καριέρας του όπως με την Μαρινέλα, τον Σταμάτη Κόκοτα, τον Πασχάλη Τερζή, τον Αντύπα, τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή, την Άντζελα Δημητρίου, την Κωνσταντίνα, τους Ζιγκ Ζαγκ, την Λίτσα Γιαγκούση, την Άντζυ Σαμίου, την Μαντώ και άλλους.

«Περήφανος είμαι πάντα. Ο γιος είναι γιος. Το επώνυμο μου δεν έκανε καθόλου κακό στο Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι ένας τραγουδιστής ολοκληρωμένος και δεν έχει ανάγκη από κανένα επίθετο» είχε δηλώσει ο Σταμάτης Κόκοτας για τον γιο του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έτρεφε τεράστια αδυναμία στον πατέρα του και πάντα άκουγε με σεβασμό τις συμβουλές του. Άλλωστε και εκείνος κατάφερε να κάνει τη δική του πετυχημένη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Η κούκλα κόρη του Μαριάννα

 

Ήταν Σεπτέμβριος του 2016 όταν ο Σταμάτης Κόκοτας μας σύστησε την κούκλα κόρη του Μαριάννα. Σε συναυλία του στο Βεάκειο Θέατρο, ο καλλιτέχνης πόζαρε για πρώτη φορά με την δεύτερη κόρη του και μας ξάφνιασε ευχάριστα.

Η μικρότερη κόρη του κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αυτή στο πλευρό του πατέρα της και του αδερφού της ήταν μία από τις ελάχιστες.

Ο Σταμάτης Κόκοτας όλα αυτά τα χρόνια είχε αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο στο πλευρό του είχε πάντα την οικογένεια του, τα παιδιά και την σύζυγο του που τον στήριζαν σε κάθε του βήμα. 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More