Σταμάτης Κόκοτας: Όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, «Όλα για μένα είσαι εσύ»! [pics]

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ένας ερμηνευτής-θρύλος. Μέχρι και τα μισά της δεκαετίας του ’90 η παρουσία του στη δισκογραφία με ολοκληρωμένα άλμπουμ ήταν τακτική. Επανήλθε διακριτικά και στη νέα χιλιετία, αλλά τα τραγούδια που ηχογράφησε -επανεκτελέσεις και νεότερα-  δεν είχαν την ευκαιρία να ακουστούν και να επικοινωνηθούν όπως θα έπρεπε.

Έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια, στη μεστή ωριμότητά του, ο Σταμάτης Κόκοτας κυκλοφορεί νέο δίσκο, ο οποίος από το πρώτο άκουσμα μας ταξιδεύει σε μια Ελλάδα αναμνήσεων, σε μια Ελλάδα που αγαπήσαμε. Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Θάνος Γεωργουλάς κατάφερε πάνω στους εξαιρετικούς στίχους του Σταύρου Γαλανάκη με τη φωνή του μοναδικού Σταμάτη Κόκοτα, να ενώσει δισκογραφικά, το χθες και το σήμερα.

Το άλμπουμ, που κυκλοφορεί από την Sonar Music Elite, έχει τον τίτλο «Όλα για μένα είσαι εσύ» και περιέχει δέκα τραγούδια, τα οποία έχουν οπτικοποιηθεί σε μια ζωντανή ηχογράφηση του Σταμάτη Κόκοτα, με αποτέλεσμα να έχουμε και τα 10 αυτά τραγούδια και σε εικόνα ως βίντεο κλιπ.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Βούλας “Ιωνία”, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ολοκαίνουριου δίσκου του Σταμάτη Κόκοτα, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” σε μια μοναδική βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμήν του κορυφαίου καλλιτέχνη.

Ο Βασίλης Λιάτσος παρουσίασε την εκδήλωση, ενώ για τον Σταμάτη Κόκοτα μίλησαν η ιδιοκτήτρια της Sonar Music, Έφη Κοντού, ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Γεωργουλάς, αλλά και ο στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης.

Στα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο σπουδαίος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μαζί με την «Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου» δύο από τα νέα τραγούδια του, με το κοινό να τον καταχειροκροτά, ενθουσιασμένο με φωνή του που έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Δες τις φωτογραφίες:

Θάνος Γεωργούλας-Ανδρέας Γιατράκος-Σταμάτης Κόκοτας-ΣταύροςΓαλανάκης-Έφη Κοντού

Βασίλης Λιάτσος

Σταμάτης Κόκοτας-Ελένη Γιαννατσούλια

Σταμάτης Κόκοτας-Βασίλης Δήμας-Ελένη Γιαννατσούλια

Σταμάτης Κόκοτας-Κώστας Καραφώτης

Σταμάτης Κόκοτας-Τάκης Δαμάσχης-Κάτια Σαμαντζή

Παντελής Αμπαζής-Σταμάτης Κόκοτας-Χρήστος Αντωνιάδης

Κωνσταντίνος Παντζής-Κατερίνα Νάκα

Αλέξης Δερμιτζάκης-Τζούλι Μασίνο

Θάνος Γεωργούλας-ΣταμάτηςΚόκοτας-Γρηγόρης Κωνσταντέλλος-Σταύρος Γαλανάκης

Σταμάτης Κόκοτας

Σταμάτης Κόκοτας-Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More