Σταμάτης Κραουνάκης: Στηρίζει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην πρωτοβουλία του για το μπουζούκι

O Σταμάτης Κραουνάκης στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», για τη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού, το οποίο χαρακτηρίζει και ως «βασιλιά», στέλνοντας το δικό του μήνυμα!

Διάβασε το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έγραψε «Ο Μαζω θελει Μπουζούκι”…Χαρακτηριστικά αναφέρει στο video του:
«Καλημέρα!
Δεν υπάρχει λόγος, απλώς να προσθέσω κι εγώ τον οβολό μου σε αυτή την κίνηση του Μαζωνάκη για το μπουζούκι.
Το έχω τιμήσει από τα πρώτα μου βήματα μέχρι τα τελευταία.
Με έχουν παίξει όλοι οι… νομίζω, οι μεγάλοι παίχτες, Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Ηλιάδης, για μένα και ο Μπιθικώτσης, στα πρώτα μου βήματα, με τη Μοσχολιού.
Ο Καραντίνης, ο Μαργιολάς για χρόνια, ο Νίκος ο Κατσίκης…
Το τιμώ, το σέβομαι το αγαπώ και το χρησιμοποιώ δημιουργικά!
Και συγχαίρω τον Γιώργο Μαζωνάκη για αυτή του την πρωτοβουλία, γιατί το να ακουστεί, αυτή τη στιγμή ξανά, από τους δημιουργούς – το έχουν τιμήσει όλοι οι Έλληνες δημιουργοί – ότι το μπουζούκι είναι ο βασιλιάς.
Φιλώ εις μνήμην Γιάννη Σπόρου Σταματίου που αγάπησα.»

Ο Μαζω θελει Μπουζουκι

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Montag, 15. Juni 2020

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Σταμάτη Κραουνάκη, σημειώνοντας «Σταμάτη είσαι περιουσία για την Ελλάδα! Σ´ ευχαριστώ»

Να θυμήσουμε ότι ο Γιώργος έχει ξεκινήσει μαι πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού!Μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση από το Γιώργο Μαζωνάκη σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
Πάμε μαζί του να ανοίξουμε τη συζήτηση, να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.

Read More

And More