Σταμάτης Κραουνάκης: Θυμάται την αγαπημένη του Τζένη Καρέζη – Οι μοναδικές στιγμές τους

Την αγαπημένη του Τζένη Καρέζη, και μοναδικές στιγμές που έζησε μαζί της, θυμήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο αγαπημένος συνθέτης, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία τους πολλά χρόνια πριν και αποκάλυψε στοιχεία από το χαρακτήρα της αξέχαστης ηθοποιού αλλά εξύμνησε και το μεγάλο ταλέντο της!

Διάβασε όσα έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης

“Χρονιαρες μερες ,Χριστουγεννα η καπου εκει,στο σπιτι,της απεναντι στον Αγιο Χαραλαμπο.Ειχαμε ενταση αγαπη διεκδικητικοτητα,αμα δεν πω ελεγε αυτο που πιστευω θα βγαλω αιμα απ τ αυτι.Με δεχτηκε με ακριβη αγκαλια στη ζωη της.
Ο Κωστας Σταματιου,η Μαρια Παπαδοπουλου,ο Κωστας Παρλας,η Αννα Μακρακη ,η Πεμυ,ο Παυλοπουλος,ο Μανιωτης,ο Μουντες,ο Γιος της,πολλες φορες και η Λινα …γελια διαφωνιες,θηριο οταν διαφωνουσες,ακριβο τυρκουαζ τα ματια,

Οταν αρρωστησε φρικαρα πολυ.Σταθηκε αδυνατον να το αντιμετωπισω,να παρω ενα τηλεφωνο,να πω τι.Αργοτερα εμαθα αυτο το μαθημα στη ζωη.

Πολλα χρονια μετα ο Κωνσταντινος μου εφερε μια φωτογραφια μας απο την Επιδαυρο,και την κορνιζαρισα.Στη Βιρτζινια Γουλφ εφτασε στην απολυτη ταυτοποιηση.Μαζι καναμε το Τζοκινγκ.
Βραδια ολοκληρα με παρεα η μονοι.Πολλες φορες μονοι οι δυο μας.Μεγαλη κωμικος .Οι νεωτεροι δεν την απολαυσαμε σ αυτη την επιδοση.Μονο στις ταινιες εχουμε απιστευτες μαρτυριες.Δις Διευθυντης τοπ.Το κοροιδακι,η Τρελλη Οικογενεια,τι φωνη σπανια σαν καμμενο ουισκυ.Δεν ηθελε στα χρονια τα κομμουνισμενα κωμωδιες.

Την αναζητουσα για Νινα στο Τριτο Στεφανι,για την ηλικιωμενη αργοτερα στο little night music του Σοντχαιμ.Τι αριστουργημα θα ηταν στην Τρελλη του Σαγιω ας πουμε.Βραδια ολοκληρα να μιλαμε για μια πιθανοτητα ενος καινουργιου Τσιρκου μεταπολιτευτικου.Στο Ηρωδειο το 8.πριν απο το Φιλοι κι Αδερφια,βαλαμε την φωνη της που ουρλιαζει στο Τσιρκο,επεσε το θεατρο.Μεγαλη λαικη ηθοποιος,Υψηλη στοφα.Ακριβη φιλη.Αιωνια Τζενη.Αγαπημενη.Πολυαγαπημενη”.

Read More

And More