Σταμάτης Μαλέλης: Μυστικός γάμος ανήμερα των γενεθλίων του – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή του και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ασημίνα Χρόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας πριν από περίπου 10 ημέρες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε τόσο ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης του Mega όσο και η σύντροφός του, η οποία είναι εκπαιδευτικός.

Αμέσως μετά το γάμο, το νιόπαντρο ζευγάρι ταξίδεψε στη μαγευτική Νάξο για λίγες ημέρες. Ο Σταμάτης Μαλέλης και η Ασημίνα Χρόνη με την άφιξή τους στο νησί, βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Αυτό καθώς ο καλός τους φίλος Δημήτρης Καπούνης ετοίμασε ένα μικρό γλέντι για το ζευγάρι.

Μάλιστα, στο γλέντι υπήρχε τριπλή τούρτα και ένα τραπέζι γεμάτο παραδοσιακά πιάτα για τον Σταμάτη Μαλέλη, την Ασημίνα Χρόνη και τη νέα τους ζωή. Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με βιολιά, νησιώτικα τραγούδια και πολύ κέφι.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 20 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων του Σταμάτη Μαλέλη. Μιλώντας στην On Time ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του Mega, φανερά χαρούμενος, αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά 2,5 χρόνια και ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν δύο μήνες.

«Βρήκα το ταίρι μου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» είπε χαρακτηριστικά στην Σάσα Σταμάτη.

Read More

And More