Σταμάτης Σπανουδάκης: Σπάνια έξοδος με την σύζυγό του λίγο πριν τις συναυλίες του στο Παλλάς! [pics]

Μια σπάνια βραδινή έξοδο έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, με την σύζυγό του Μαριάννα. Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης βρέθηκε στο Baraonda Music Hall, ώστε να απολαύσει τις μεγάλες επιτυχίες του τροβαδούρου του έρωτα, Γιάννη Πάριο. Το ζευγάρι προτιμά να μην κάνει δημόσιες εξόδους και κρατά χαμηλούς τόνους, όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Όμως, αυτή την φορά, έκαναν μια εξαίρεση και πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μάλιστα, πρόκειται να ανέβει στη σκηνή του Παλλάς στις 14 και 15 Μαΐου, με στόχο να παρασύρει το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένες επιτυχίες του.

“Νιώθω χαρά ανάμεικτη με αγωνία, την ίδια που, δυστυχώς ή ευτυχώς, πάντα έχω πριν από κάθε συναυλία. Η χαρά είναι για το κοινό που, μέχρι στιγμής, με ακολουθεί και απολαμβάνει αυτά που παίζω ή λέω, αλλά και για τους μουσικούς μου, που τόσο γλυκά με αγκαλιάζουν με τον πλούσιο ήχο τους. Και για εμένα, βέβαια, που εκεί “μπροστά στον κόσμο” απολαμβάνω κάθε μαγική στιγμή της μουσικής αλλά και της αγάπης τους. Η αγωνία τώρα είναι να πάνε όλα καλά…” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης στην Real Life.

Read More

And More