Σταματούν τα “Κλεμμένα”!..

Μας συγχωρείτε – όχι λάθος – αλλά για την… διακοπή, θα μας πουν σε λίγες ημέρες από το Mega. Βλέπετε, αποφασίστηκε να σταματήσει η μετάδοση της καθημερινής σειράς του καναλιού,”Κλεμμένα Ονειρα” και ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα!

Ναι, με άλλα λόγια τα σατανικά σχέδια του “Μαλτέζου” έφτασε η ώρα για να “παγώσουν” για τα καλά, μιας και η σειρά ρίχνει αυλαία. Ομως, για να μην πανικοβληθείτε τσάμπα, ευθύς αμέσως θα σας εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ και το τι έχει συμβεί.

Η αλήθεια ,λοιπόν, είναι πως όντως τα “Κλεμμένα Ονειρα” λίαν συντόμως θα σταματήσουν στο Mega. Μόνο που θα σταματήσουν για τις γιορτές. Βλέπετε, οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να υπάρξει φέτος διακοπή στην προβολή των επεισοδίων και της καθημερινής σειράς τους και κάτι τέτοιο να μην ισχύσει μόνο για τις εβδομαδιαίες όπως ισχύει παραδοσιακά εδώ και πολλά χρόνια.

Οι Megaλικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε οικονομία επεισοδίων και δυνάμεων και στα “Κλεμμένα” και έτσι η καθημερινή σειρά που έχει γίνει πια… μανία, θα μας αποχαιρετήσει απ ΄ότι έμαθα στις 20 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα του καναλιού με τον νέο χρόνο, δηλαδή, πιο συγκεκριμένα από τις 6 Γενάρη και μετά.

Read More

And More