Site icon TLIFE

Stan: «Ο γάμος μου ήταν το μεγαλύτερο πάρτι που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου»

Ο Stan παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την απόφαση να παντρευτεί την αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου, ενώ απάντησε και για το αν θα ήθελε να γίνει μπαμπάς/

Τον Σεπτέμβριο συμπληρώνετε δύο χρόνια παντρεμένοι με τη δικηγόρο σύζυγό σου, Βέρα Σωτηροπούλου. Πώς σας προέκυψε;

Πάντα μου ταίριαζε ο γάμος, απλά δεν είχα βρει τον σωστό άνθρωπο. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με πολλή αγάπη, όπως και η Βέρα. Όταν βρεθήκαμε, αισθανθήκαμε και οι δύο ότι πάντα ήμασταν ο ένας για τον άλλον. Θυμάμαι ότι συγκινήθηκα στη διάρκεια της τελετής, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο πάρτι που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ήμουν συγκινημένος επειδή το ζούσα.

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στη σύζυγό σου;

Έχει εκατοντάδες χαρίσματα που μπορώ να αναφέρω. Είναι ο πιο άξιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι δοτική, έξυπνη, δυναμική. Έχει καλοσύνη και νοιάζεται ουσιαστικά για τους άλλους. Όλα αυτά με έκαναν να την ερωτευτώ και να θέλω να παντρευτούμε.

Νιώθεις έτοιμος να γίνεις μπαμπάς;

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το σκεφτώ. Αντιμετωπίζω τις προκλήσεις στη ζωή μου όταν έρχονται και πιστεύω ότι όταν μου παρουσιαστεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ανταποκριθώ με συνέπεια.

© 2025 tlife.gr