STAN: Το τραγούδι που έβγαλε ανήμερα των γενεθλίων του!

Με ένα τραγούδι, υπό τον τίτλο «Ξημερώνει», γιόρτασε ο STAN Αντιπαριώτης τα γενέθλιά του! O δημοφιλής καλλιτέχνης έγινε 32 ετών την Πέμπτη και η έκπληξή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του.

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, ψάχνω τα σωστά λόγια για να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη αγάπη που μου δείχνετε αλλάξατε τη ζωή μου. Κάθε φορά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όσα ευχαριστώ και αν πω είτε προσωπικά είτε από τα social media δεν είναι ποτέ αρκετά και αυτό γιατί η αγάπη δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται. Η ευχή που θα κάνω λοιπόν στα 32α γενέθλια μου, είναι να μη σταματήσετε ποτέ να μου δείχνετε την αγάπη σας!», έγραψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός στα socia media και προανήγγειλε την κυκλοφορία του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, ψάχνω τα σωστά λόγια για να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη αγάπη που μου δείχνετε αλλάξατε τη ζωή μου. Κάθε φορά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όσα ευχαριστώ και αν πω είτε προσωπικά είτε από τα social media δεν είναι ποτέ αρκετά και αυτό γιατί η αγάπη δεν αγοράζεται αλλά χαρίζεται. Η ευχή που θα κάνω λοιπόν στα #32 γενέθλια μου, είναι να μη σταματήσετε ποτέ να μου δείχνετε την αγάπη σας! Σήμερα όμως, έχω ετοιμάσει και εγώ ένα δώρο για εσάς.. ένα τραγούδι που αγαπώ πολύ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Από σήμερα λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το ακυκλοφόρητο «Ξημερώνει» στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. #musicchangedmylife #ximeroni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stan Antipariotis .·. (@stan_official) στις

Το «Ξημερώνει» είναι μία ερωτική μπαλάντα, ένα τραγούδι διαφορετικού ύφους από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει ο STAN Αντιπαριώτης και κυκλοφορεί, από την Panik Records και την Icon Music Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, σχεδόν ένα μήνα αφότου βγήκε το τελευταίο hit του, «Δε Με Ξέρεις», το οποίο έχει αγαπηθεί από το κοινό και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στα ραδιόφωνα και το YouTube. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν ο ίδιος ο STAN Αντιπαριώτης, ο APON και ο IAMSTRONG.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Ximeroni 🌅Ο @stan_official επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single ανήμερα των γενεθλίων του 🎉🎂 Βρες το τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την #PanikRecords και την @iconmusicrecords 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Άκουσέ το δυνατά!

Read More

And More