Η Σταρ Ελλάς 2017 έγινε εξώφυλλο σε περιοδικό της Αιγύπτου! [pics]

Μια μοναδική τιμή έζησε η Σταρ Ελλάς 2017, Μαρία Ψηλού, καθώς έγινε εξώφυλλο, στο περιοδικό Tourism News TODAY. Το αιγυπτιακό περιοδικό έχει ένα μεγάλο αφιέρωμα στην πρόσφατη επίσκεψή της καλλονής στην Αίγυπτο όπου σε επίσημη συνάντηση στο υπουργείο αιγυπτιακού τουρισμού με τον κ. Hesman Elderdery την έχρισαν πρέσβειρα τουρισμού της Αιγύπτου στην Ελλάδα και της απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Η εστεμμένη Μαρία Ψηλού όταν έμαθε για την τιμή που της γίνεται δήλωσε βαθιά συγκινημένη: “Είμαι περήφανη που μια σπουδαία χώρα όπως η Αίγυπτος με επέλεξε για να μεταφέρω το σημαντικό μήνυμα του τουρισμού στη χώρα μου αλλά και μέσα των διεθνών διαγωνισμών που συμμετέχω σε όλο τον πλανήτη.”

Η Μαρία επισκέφτηκε την Αίγυπτο μετά από επίσημη πρόσκληση του υπουργείου τουρισμού και ως επίσημη καλεσμένη της Μις Αίγυπτος με την οποία έγιναν φίλες στο διεθνή διαγωνισμό Μις Κόσμος όπου γνωρίστηκαν και αμέσως δέθηκαν σε μια ισχυρή φιλία. Η Μις Αίγυπτος Farah Shabaan και η δική μας Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού ξεναγήθηκαν στους αρχαιολογικούς χώρους στη Νεκρόπολη της Γκίζας όπου η Μαρία θαύμασε από κοντά την περίφημη Σφίγγα καθώς και τις πιο διάσημες πυραμίδες του κόσμου.

Η όμορφη Μαρία δήλωσε ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία και δεσμεύτηκε να καλέσει με την σειρά της τη Μις Αίγυπτο στην Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου, γιατί αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Πάτρα όπου θα αφοσιωθεί στην εξεταστική περίοδο που έχει για τις ανάγκες της φιλοσοφικής σχολής στην οποία φοιτά.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More