Σταρ του Χόλιγουντ πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας της με… αθλητικά παπούτσια!

Μια ξεχωριστή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας έκανε η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ. Ο λόγος για την Kristen Stewart που γνωρίσαμε μέσα από την ταινία “Twilight” και σε λίγες μέρες θα την δούμε στο ρόλο της Χιονάτης.
Τα πράγματα φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο παραμυθένια για την γνωστή ηθοποιό κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της, καθώς ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια άτυχη στιγμή. Μπορεί η ίδια να θέλησε να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως δεν είναι η αδυναμία της κι αυτό φάνηκε. Έτσι, η Kristian φόρεσε τη μαύρη τουαλέτα της και τα αθλητικά της παπούτσια και πήγε στην πρεμιέρα.

Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή ηθοποιός δεν ήθελε να φανεί έτσι στο κόκκινο χαλί και είχε πάρει μαζί της ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Ο φωτογραφικός φακός, όμως, την “τσάκωσε” την ώρα που έφθασε με τα αθλητικά παπούτσια, αλλά και όταν κρύφτηκε μέσα σε ένα θάμνο για να αλλάξει και να φορέσει τις γόβες της.

Η ίδια φαίνεται, πάντως, πως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα. Αμέσως βρήκε το κέφι της και πόζαρε όλο χάρη δίπλα στην Charlize Theron και τους συμπρωταγωνιστές της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More