Stars του Χόλιγουντ πριν… αδυνατίσουν!

Οι stars του Χόλιγουντ, ορισμένοι τουλάχιστον, είναι γνωστοί για την αλαζωνία, τη ματαιότητα και την μανία τους, να δείχνουν όμορφοι και περιποιημένοι 24 ώρες το 24ωρο. Μια σειρά όμως, από γοητευτικές ηθοποιούς, σύμφωνα με την Daily Mail, άφησε για λίγο στην άκρη την αίγλη και πήραν μέρος σε μια ξεκαρδιστική αμερικάνικη παρωδία. Διακωμωδούσαν λοιπόν, στο σόου του Jimmy Kimmel, τη δύσκολη διαδικασία απώλειας σωματικού βάρους.

Η Jessica Biel, η Scarlet Johansson, η Zoe Saldana, η January Jones, η Rebecca Romijn, η Emily Blunt και η Jessica Alba, δήλωσαν στην εκπομπή πως έχουν αποκτήσει τον συγκεκριμένο σωματότυπο, χάρη στη δίαιτα που τους έδωσε ο Kimmel και τα πρόσωπά τους, προκειμένου να φανεί η διαφορά του πριν – μετά, τοποθετήθηκαν σε σώματα άλλων, πολλές φορές και αντρικά.

Η Jessica Biel, δήλωσε μπροστά στην κάμερα: ”Γεια σας! Είμαι παγκοσμίως γνωστή! Και χάρη στον Jimmy K, δε είμαι μια μεγάλη, χοντρή (fu**ing) φάλαινα!” ενώ η Scarlett Johansson είπε: ”Είχα προσλάβει έναν νίντζα πριν από τον Jimmy K, για να μου πετάει από το χέρι το φαγητό, πριν προλάβω να το φάω!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More