Στάσεις εργασίας και σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Στάσεις εργασίας και σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! | tlife.gr

Θα υπολειτουργήσουν και σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτά σκληραίνουν τη στάση τους, τόσο έναντι του υπουργείου με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, όσο και κατά των διοικήσεων των εταιριών για την τακτική που ακολουθούν να προσφεύγουν στα δικαστήρια, προκειμένου να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις τους.

Χθες το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της ΑΜΕΛ, (Αττικό Μετρό Εταιρία Λειτουργίας), στην οδό Κηφισού, στο ύψος των Σεπολίων, ομάδα περίπου 50 ατόμων, από το Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ, άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από το κτήριο, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα.
Λίγο νωρίτερα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό αποφάσισαν στη διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης να πραγματοποιήσουν σήμερα 4ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί και να συμμετάσχουν και αυτοί στην πορεία που διοργανώνουν οι γιατροί.
Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί, σήμερα από τις 11 το πρωί, ακινητοποιούνται όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μέχρι τις 3 για Μετρό, ΗΣΑΠ, τις 3:30 για τα λεωφορεία και τις 4 για τα τρόλεϊ.

READ more