Στάθης Αγγελόπουλος: «H συνεργασία μου με την Άντζελα Δημητρίου ήταν δύσκολη»

O Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δύσκολη συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου και δεν δίστασε να απαντήσει.

Με ποιον συνάδελφό σας ήταν η καλύτερή σας συνεργασία;

Δύσκολη ερώτηση… Έχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους. Με κάποιους μέσω της συνεργασίας μας έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν έχουμε δουλέψει και έχουμε πάλι πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, είναι δύσκολο. Πάντα παίρνεις από τον καθένα κάτι διαφορετικό. Όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει έχουν την αξία τους.

Ενώ με την Άντζελα Δημητρίου δεν περάσατε και τόσο καλά. Θα κάνατε κάτι διαφορετικά αν γυρνούσατε το χρόνο πίσω;

Ισχύει, ήταν μια δύσκολη συνεργασία αυτή με την Άντζελα Δημητρίου. Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάω μπροστά και να θυμάμαι πάντα μόνο τις καλές στιγμές. «No hard feelings» που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε με αισιοδοξία και ενσυναίσθηση.

Πισώπλατα μαχαιρώματα έχετε δεχτεί από συναδέλφους σας που δεν τα περιμένατε με τίποτα;

Εννοείται. Όμως δεν μου αρέσει να δίνω έκταση σε τέτοιες συμπεριφορές. Προσπαθώ να μην συνδέομαι και να τους αντιμετωπίζω με χιούμορ. Στα τόσα χρόνια καριέρας νομίζω είναι αναπόφευκτο κάποιες συνεργασίες να μην ευδοκιμήσουν δεδομένου και του ανταγωνιστικού υπόβαθρου του επαγγέλματός μας. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να μην προδίδεις τις αξίες και τον εαυτό σου για να ανέβεις επαγγελματικά.

 

Read More

And More