Στάθης Αγγελόπουλος: Κατακεραυνώνει την Άντζελα Δημητρίου – «Είναι περίεργη και δύστροπη»

Για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου που ναυάγησε πριν χρόνια, αλλά και για τις απιστίες που έχει βιώσει, μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Η Λαίδη, σαν Λαίδη είναι λίγο περίεργη και δύστροπη. Αυτοί οι άνθρωποι που τους έχετε αγαπήσει, δεν είναι έτσι» είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος για την Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι σχέσεις τους δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ.

Στη συνέχεια, ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε για τις σχέσεις των ζευγαριών, την απιστία αλλά και την εκμετάλλευση που έχει βιώσει.

«Μου έχει συμβεί να με απατήσουν και έχω απατήσει αλλά πάντα στο τελείωμα μιας σχέσης. Καλύτερα αυτά τα πράγματα να ξεκαθαρίζονται. Δε θες; Δε προχωράει άλλο; Τελειώνουμε και κάνε τη ζωή σου. Όπως και στις σχέσεις ενός ζευγαριού που παντρεύεται, δε μπορώ να καταλάβω ότι “ζω με τον άλλον για τα παιδιά και δε χωρίζω αλλά κάνω τη ζωή μου”. Είναι ότι χειρότερο αυτό. Δε ταιριάζουμε, χωρίζω, έχω 1-2 παιδιά μαζί σου, χωρίζουμε και κάνει ο καθένας τη ζωή του και προσπαθούμε να κρατήσουμε ωραίες και καλές σχέσεις για το παιδί μας. Έχω δυο παιδιά που έκανα με δυο γυναίκες. Η Μαρία με εκμεταλλεύτηκε σε όλα τα επίπεδα» είπε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Read More

And More