Στάθης Παναγιωτόπουλος: 40χρονη γυναίκα η νέα μηνύτρια – Εντόπισε ροζ βίντεό της στο διαδίκτυο

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου μια νέα καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο, είδε το φως της δημοσιότητας, την ώρα μάλιστα που ο παρουσιαστής αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η εκπομπή T-Live και ο δημοσιογράφος, Θεοδόσης Πάνου, μετέφερε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες για την 40χρονη γυναίκα η οποία πριν λίγες ώρες κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όταν ξαφνικά εντόπισε βίντεο της σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η 40χρονη γυναίκα βρέθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης όπου και παρέδωσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές που είχε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό από το 2004 μέχρι το 2006, όπου και χώρισαν. 

Το 2006 η γυναίκα ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο και υποτίθεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το είχε σβήσει. Η κοπέλα είχε μείνει ήσυχη θεωρώντας πως δεν υπάρχει πλέον το βίντεο αυτό στα αρχεία του παρουσιαστή. Τις τελευταίες ημέρες και μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε, άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο, όπου έντρομη διαπίστωσε ότι σε διεθνές site με πορνογραφικό υλικό, είχε δημοσιευτεί το βίντεο. Αμέσως το αποθήκευσε και αμέσως κάλεσε τον δικηγόρο της.

Η 40χρονη γυναίκα κατέθεσε μήνυση προκειμένου να γίνουν εκ νέου έρευνες για αυτή την υπόθεση, από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πράγματι επιβεβαιώθηκαν πως το βίντεο ήταν δημοσιευμένο εδώ και χρόνια, με ηλεκτρονικό αποτύπωμα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και της είχε υποσχεθεί ότι το είχε σβήσει από τα αρχεία του, αποκάλυψε το T-Live.

Δες το παρακάτω βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Read More

And More