Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πόσο άλλαξε η ζωή του σε τέσσερα 24ωρα – Η διαρροή ροζ βίντεο, οι καταγγελίες και ο κρυφός γάμος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι των «Ράδιο Αρβύλα». Ωστόσο αυτό έλαβε τέλος την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου όταν ξέσπασε το σκάνδαλο για διαρροή προσωπικών στιγμών με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικών ιστοσελίδων χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό site βρήκε ένα βίντεο με εκείνη» ήταν η καταγγελία που δημοσιοποίησε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στα social media. 

Από την πρώτη στιγμή επικράτησε σάλος στο διαδίκτυο και ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ίδια ακριβώς μέρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε εκτός «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη να «σφάζει» τον πρώην συνεργάτη του στον αέρα της σατιρικής εκπομπής του ANT1.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες και απίστευτες μέρες που έχω περάσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, αγάπη, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Ήταν σε σχέση από ότι κατάλαβα, το έκανε χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας και ανέβασε και φωτογραφίες της» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη.

 

«Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» δήλωσε την επόμενη μέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο «Πρωινό».

  • Οι νέες καταγγελίες – σοκ

Μάλιστα εκτός από τη σοβαρότατη καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές – κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και όχι αφού χώρισαν – ακολούθησαν κι άλλες για σεξουαλική παρενόχληση. Ακόμη και από ανήλικα κορίτσια.

Η τελευταία μάλιστα καταγγελία προέρχεται από πρώην συνεργάτιδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» και προκαλεί σοκ.

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από μένα.

Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.

Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.

Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς

Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε».

  • Ο κρυφός γάμος στην Αλόννησο 

Μάλιστα, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν περίπου ενάμιση μήνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

 

  • Η πρώτη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο

Η κάμερα της εκπομπής T-Live βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και διαμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του.

Μουδιασμένος μπροστά στην κάμερα, κρατά τη σύζυγό του από τη μέση αλλά δεν θέλει να κάνει την παραμικρή δήλωση μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του. «Δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ» ήταν οι κουβέντες του.

 

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» θα καταθέσουν αγωγή καταπέλτη εις βάρος του πρώην συνεργάτη τους. Στην αγωγή τους, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης θα επικεντρωθούν στην ηθική τους βλάβη, αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή.

Το σίγουρο είναι ότι η τηλεοπτική αλλά και ραδιοφωνική καριέρα του Στάθη Παναγιωτόπουλου έλαβε τέλος.

 

Read More

And More