Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συνεχίζει την καθημερινότητά του παρά τις καταγγελίες – Δηλώνει αισιόδοξος για τη δίκη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί σε δίκη, αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η κάμερα του «Πρωινού» απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, χθες πρωί Κυριακής. Σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1, ο παρουσιαστής ζει μια άκρως φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα του. 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρά τις καταγγελίες εις βάρος του ούτε κρύβεται ούτε μένει κλεισμένος στο σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, ο παρουσιαστής είναι αισιόδοξος για τη δίκη που έρχεται, ενώ το οικογενειακό του περιβάλλον τον στηρίζει.

«Δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται» αναφέρει το περιβάλλον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής κατάστασης, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα ρίξει βάση στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο και στις καταδύσεις. 

Read More

And More