Στάθης Παπούλιας : Πηγαίνει όντως στο Star ;

Οσο το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και εξακολουθούν να υπάρχουν τηλεοπτικές εκκρεμότητες ενόψει νέας σεζόν, τόσο φουντώνουν και τα τηλεοπτικά σενάρια για το ποιος πάει που, που θα δούμε ποιον, κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ… Ενα ,λοιπόν, από τα πρόσωπα της εποχής για τα οποία έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ιδιαίτερος λόγος, είναι και το πρόσωπο εκείνο του Στάθη Παπούλια, ο οποίος μετά την φυγή του από το Alter, ανήκει στην κατηγορία των… τηλε-αστέγων.

Ετσι, λοιπόν, το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου άρχισε να ακούγεται έντονα, πολύ έντονα, σε ότι έχει να κάνει με το Star. Βλέπετε, οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από το κανάλι της κάτω Κηφισιάς, προκειμένου να στελεχώσει το νέο μεσημεριανό που αυτή την εποχή… ψήνεται με εντατικούς ρυθμούς. Είναι ,όμως, αλήθεια όντως έτσι τα πράγματα ;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο Στάθης Παπούλιας όντως συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Star, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να τον βρει στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς. Μάλιστα, οι συναντήσεις του αυτές, έγιναν τόσο με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη, όσο και με την Μάρθα Λογοθέτου, διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών.

Συναντήσεις οι οποίες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και απ ΄ότι όλα δείχνουν, ο δημοσιογράφος θα ανήκει κι αυτός στην ομάδα του Star από Σεπτέμβρη. Πιο συγκεκριμένα, του έχει προταθεί να συμμετέχει στο πάνελ της νέας και ήδη πολυσυζητημένης μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού, στο οποίο φυσικά θα κρατά και τον πρώτο ρόλο.

Το μόνο που απομένει για το οριστικό deal, είναι ένα ραντεβού το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα πέσουν και οι υπογραφές.

Read More

And More