Στάθης Ψάλτης: Η συγκινητική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τα πέντε χρόνια από τον θάνατό του

Πέντε χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης.

Ο ταλαντούχος κωμικός ηθοποιός απεβίωσε 21 Φεβρουαρίου 2017 στα 66 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και τον ελληνικό κινηματογράφο.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, που είναι 28 Φεβρουαρίου, το πρωί της Δευτέρας 28/2, η Καίτη Φίνου, με την οποία ήταν απόλυτο δίδυμο στις ελληνικές ταινίας, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να του ευχηθεί.

«Συζητούσαμε για τα γεράματά μας….ήμουν 37 χρονών και πηγαίναμε Αυστραλία κι Ελλάδα περιοδεία. Ένα από τα βράδια που μαζευόμασταν σ’ ένα δωμάτιό για να γελάσουμε, ήρθε η κουβέντα για τα γεράματά. Σηκώθηκες ξαφνικά όρθιος, άρχισες να περπατάς σαν γριά κι έλεγες πως έτσι θα περπατούσα και θα μιλούσα όταν θα σε επισκεπτόμουν σπίτι σου στα 85.

Γελούσαμε όλοι με τις ιστορίες που λέγαμε πως θα θυμόμαστε…. Και…. δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά… εσύ έφυγες νωρίς και εγώ ζω τις χειρότερες χρονιές -όχι τις δικές μου- της ανθρωπότητας. Δεν ξέρω αν “γλίτωσες” απ’ όλα αυτά τα δεινά.

Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κόσμος πονάει, πεινάει, πεθαίνει, αρρωσταίνει…. και φως για όμορφο μέλλον δεν βλέπω όσο κι αν είμαι αισιόδοξη στις δύσκολες καταστάσεις. Αυτά για σήμερα Σταθάκο μου…. Θα “σου γραψω” κάποια στιγμή νεότερα, αν δεν έχω προλάβει να στα πω από κοντά….».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou)

Read More

And More