Στάθης Στιβακτάκης: Πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ για αγροτικά προϊόντα

Τι κι αν είπε όχι στις πολλές συνεντεύξεις και στις προτάσεις για μόντελινγκ, ο σέξι Κρητικός Στάθης Στιβακτάκης γίνεται πρωταγωνιστής σε τηλεοπτικό σποτ. Όχι, ο Στάθης δεν θα αφήσει το χωριό του για την τηλεόραση… απλώς θέλει να βοηθήσει στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων και βρήκε τον τρόπο.

Το αυθεντικό παιδί από την Κρήτη σπάει παξιμάδια, πίνει ρακές και γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τρεις φίλες… κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαφημιστικού σποτ.

Με τον Κρητικαρο! Γιατι η καθαροτητα της ψυχης φαινεται στα ματια. #newproject #shootingtime #jkproductions #φιλεντεμ #παραδοσιακαπροιοντα #comingsoon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Dimitroglou (@katerinadimitroglou) στις


Η Κατερίνα Δημητρόγλου που συμπρωταγωνιστεί στο σποτ, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το backstage του γυρίσματος και αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη: “Το γύρισμα έγινε προχθές, σε κρητική ταβέρνα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με το σενάριο, εγώ και δύο φίλες μου έχουμε πάει για φαγητό και στο διπλανό τραπέζι κάθεται ο Στάθης τον οποίο φλερτάρουμε και σχολιάζουμε. Εκείνος, μόνος του, πίνει τις ρακές του και σπάει στη σαλάτα του ένα κρητικό παξιμάδι”.

Στιβακτάκης family in action#shooting #jkproductions #diafimisi #comingsoon #paradosiakaproionta #φιλεντεμ #krhth

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerina Dimitroglou (@katerinadimitroglou) στις


Και φυσικά όπως καταλαβαίνεις, ο κούκλος Στάθης Στιβακτάκης έκλεψε τις εντυπώσεις… “Με τον Κρητίκαρο, γιατί η καθαρότητα της ψυχής φαίνεται στα μάτια”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Read More

And More