Στάθης Σχίζας: Είναι ένας ενεργός μπαμπάς – Δες τον να διαβάζει με τη δέκα ετών κόρη του

O Στάθης Σχίζας, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ αφοσιωμένος μπαμπάς.

Για εκείνον, η δέκα ετών κόρη του Χρύσα, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει, ο ρόλος του ως μπαμπάς, είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής του. 

«Ήμουν σε σχέση με την μητέρα της κόρης μου, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά» είχε πει ο ίδιος για την κόρη του σε συνέντευξη που είχε δώσει  τον Ιούλιο του 2022 στην εκπομπή «Όλα Γκουντ».

Όπως φαίνεται, ο Στάθης Σχίζας παραμένει ένας πολύ ενεργός μπαμπάς. Μάλιστα, όπως θα δεις και στα sotries που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram το βράδυ της Κυριακής 27/11, βοηθάει την κόρη του με τα μαθήματα του σχολείου.

Read More

And More