Στάθης Σχίζας: Η φωτογραφία από τον σχολικό αγιασμό με την κόρη του και η επιστροφή στην καθημερινότητα μετά το Exathlon

Ο Στάθης Σχίζας μετά την πολύ σύντομη συμμετοχή του στο Exathlon, επέστρεψε στην Ελλάδα, δίπλα στην κόρη του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αποκτήσει μία κόρη με την πρώην σύντροφό του, την οποία βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις στα social media, με τον ίδιο να μιλά με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνη. 

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να έγινε πατέρας σε νεαρή ηλικία ωστόσο γνωρίζει αρκετά καλά τους κινδύνους του διαδικτύου: «Σαν μπαμπάς είμαι πάρα πολύ αυστηρός. Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά είμαι πάρα πολύ αυστηρός. Το κινητό το χρησιμοποιεί συγκεκριμένες ώρες. Το παίρνουμε, βλέπουμε με ποιόν μιλάει, τι λέει, γιατί το λέει. Κάποιες εφαρμογές που δε μου αρέσουν σβήνονται επί τόπου. Είμαι πάρα πολύ αυστηρός», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Στάθης Σχίζας.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου ο Στάθης Σχίζας συνόδευσε την κόρη του στον σχολικό Αγιασμό, όπου μοιράστηκε στα social media σχετική φωτογραφία.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164