Στάθης Σχίζας: Ο λόγος που αποχώρησε από το Survivor All Star και γιατί άργησε να δώσει συνέντευξη

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μέσα σε όλα εξήγησε τον λόγο που καθυστέρησε να βρεθεί εκεί αλλά και τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ συνέντευξή του με skype είθισται όταν αποχωρεί κάποιος από το Survivor All Star.

«Είπα να αργήσω λίγο να έρθω, για να ηρεμήσω, να μπω λίγο στην καθημερινότητα, να ξυριστώ, να κουρευτώ, να κάνω τα μπάνια μου, να έρθω κύριος» ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο Στάθης Σχίζας.

«Έχουμε συμβόλαιο και όπως όλοι ξέρουμε έπρεπε να δώσω αυτή τη συνέντευξη μέσω skype. Θεωρούσα όμως εκείνη τη στιγμή, επειδή μόλις είχα ενημερωθεί για το τι είχε συμβεί στην Ελλάδα με τα Τέμπη ότι ήταν λίγο αστείο να βγω και να σχολιάσω απλά ένα παιχνίδι από σεβασμό προς τις οικογένειες και το ατύχημα που είχε συμβεί. Μετά ήρθα» εξήγησε.


Στη συνέχεια, ο Στάθης Σχίζας μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως δεν ήταν μόνο το περιστατικό με την Ελευθερία Ελευθερίου που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είπε η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή που είναι έξω από τα νερά μου και τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Όταν πηγαίναμε, λόγω και των συμβολαίων, ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο και δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό.

Πέρασε όμως σε ένα στάδιο που είχε γίνει απάνθρωπο. Προσπαθούσαν να σε χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη, να σε χτυπήσουν στην ψυχολογία, στην ηθική, την αξιοπρέπεια… Το σκηνικό με την Ελευθερία για εμένα ήταν το κερασάκι στην τούρτα… Προσωπικά προσπάθησαν να μη μπλεχτώ σε κόντρες γιατί δεν είχαν ασχοληθεί πολύ.

Στο τέλος είπαν για τη σύντροφό μου. Δε θα τσίμπαγα για τη σύντροφό μου; Θα λέγανε για το παιδί μου, για τη μάνα μου, τον πατέρα μου. Έβλεπα που θα πάει το παιχνίδι. Έφυγα γιατί έβλεπα πράγματα…. ‘Ήταν ένα σύμπλεγμα πραγμάτων που με έκανε να πάρω την απόφαση να φύγω…

Ξέρω ότι είναι ένα παιχνίδι αλλά μέχρι ένα σημείο και αυτό… Πολλά πράγματα, τα περισσότερα, συμβαίνουν off camera» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Read More

And More