Στάθης Σχίζας: Σε απόσταση αναπνοής το νέο του μαγαζί από αυτό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – «Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε»

Στο κέντρο της Αθήνας, το Κολωνάκι και το μαγαζί που ετοιμάζεται να ανοίξει ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου. 

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και για το νέο μαγαζί που ετοιμάζει το οποίο βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από αυτό της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Αυτό το καλοκαίρι είναι που γέμισα μπαταρίες, έκανα διακοπές από τα πάντα. Ήταν από τα πιο ωραία μου καλοκαίρια. Το διασκέδασα πάρα πολύ» είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά μου. Έδωσα πολύ βάρος στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, τις δουλειές μου. Τώρα ανοίγω και το καινούργιο μου μαγαζί, οπότε δεν υπάρχει και χρόνος. Το μαγαζί μου στο Κολωνάκι είναι κοντά με αυτό της Αλεξάνδρας αλλά εδώ όλα τα μαγαζιά κοντά είναι μεταξύ τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, καλημέρα λέω με όλο τον κόσμο» πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ανάμεσά τους υπήρξε μια ένταση. (δες εδώ σχετικό βίντεο)

Read More

And More