Σταύρος Δογιάκης: Ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” που βρέθηκε νεκρός – Οι διάσημοι φίλοι και η παρέα με τους Dsquared

Ο Σταύρος Δογιάκης, ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην περιοχή της Κάντζας εξαφανίστηκε από τη Δευτέρα 21/6. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα στο οποίο δήλωνε στην οικογένειά του τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε.

Για την εξαφάνισή του εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Update: 16: 55

Σύμφωνα με το newsit.gr, o γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή. 

Ποιος ήταν, όμως, ο Σταύρος Δογιάκης;

Ο Σταύρος Δογιάκης ήταν 53 ετών, λάτρης του ποδοσφαίρου, water sports και της καλής ζωής. Στην ταβέρνα του συχνάζουν άνθρωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ο ίδιος είχε πολλούς διάσημους φίλους και έκανε παρέα με το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή του

 

Read More

And More