Σταύρος Ξαρχάκος: Εκφράζει δημόσια την αγάπη του για την Ηρώ Σαϊα! [pics]

Λίγες ημέρες αφού συμπλήρωσε τα 76 του χρόνια, το 2015, ο Σταύρος Ξαρχάκος στάθηκε ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της τραγουδίστριας Ηρούς Σαΐα. Η σχέση του σπουδαίου ‘Ελληνα συνθέτη με την 36χρονη μούσα του έγινε ευρύτερα γνωστή μετά το μυστήριο του γάμου.

Το ζευγάρι πλέον απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας αφού πρόσφατα ήραν στον κόσμο και τα δίδυμα παιδιά τους. Το TLIFE τους απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους. Μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν σε γνωστή μουσική σκηνή.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος ήταν πολύ τρυφερός με τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Ηρώ Σαΐα. Κι εκείνη όμως ανταποκρινόταν με μεγάλη ευχαρίστηση στα χάδια του.

Μπορεί να την χωρίζουν 40 χρόνια από τον σπουδαίο συνθέτη, αλλά από τότε που πρώτη φορά γνωρίστηκαν το 2008, ανακάλυψαν ότι τα κοινά που τους ενώνουν είναι περισσότερα.

Η αγάπη τους για τη μουσική, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη, τους έφεραν σταδιακά κοντά σε μια δυνατή σχέση που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους και τον ερχομό των παιδιών τους.

Read More

And More