Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Η βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους και οι ξεχωριστοί καλεσμένοι τους! Φωτογραφίες

Μία από τις πιο όμορφες Κυριακές ήταν ήταν αυτή για την οικογένεια του Σταύρου Ξαρχάκου και της Ηρούς Σαΐα. Υποδέχτηκαν στενούς συγγενείς και φίλους στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο για να μοιραστούν μαζί τους την χαρά της βάφτισης της κόρης και του γιου τους.

Τα ονόματα που πήραν τα δίδυμα μωρά, που ήριαν στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2016, είναι το Σταύρος και το Μαρία Ιζόλδη. Νονοί των παιδιών είναι οι: Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλιος Νιώτης και Νίκος Κοκκίνης.

Τα παιδιά ολοκλήρωσαν την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού και το ένωσαν ακόμα περισσότερο. Τα 40 χρόνια διαφοράς είναι πλέον τα μόνα που τους χωρίζουν αφού από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά κοινά.

Μπορεί να έχουν επιλέξει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ακόμα και στις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους είναι εμφανές πόσο πολύ αγαπιούνται.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις την ιστορία του “αθόρυβου” έρωτά τους

Το ζευγάρι αποφάσισε και η όμορφη στιγμή της βάφτισης των παιδιών τους να κρατηθεί σε χαμηλούς τόνους. Μπορεί η δουλειά τους να τους φέρνει συνεχώς μπροστά από τις κάμερες και από πλήθος κόσμου αλλά τις προσωπικές τους στιγμές τις μοιράζονται μόνο με αυτούς που εκείνοι επιλέγουν.

Γιώργος Λιάνης, Σταύρος Ξαρχάκος

Η κουμπάρα του ζεύγους Κατερίνα Παναγοπούλου με την Ηρώ Σαΐα

Ηρώ Σαΐα

Μαμά και κόρη μαζί στην εκκλησία

Γιώργος Νταλάρας

Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος

Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Τάσος Νούσιας, Δημοσθένης Πέππας, Μαρίνα Ασλάνογλου

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ

Άννα Νταλάρα

Μάνος Ελευθερίου

Το φόρεμα της Ηρούς είναι από τη συλλογή See της Chloe καθώς και η τσάντα είναι Chloe

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο party για το ευτυχές γεγονός, κάτω από την Ακρόπολη. Οι καλεσμένοι και τα νεοφώτιστα παιδιά απόλαυσαν το γεύμα τους στο Dionysos Zonar’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες και ο στολισμός ακολούθησαν την φιλοσοφία ζωής του του ζευγαριού που δίνει έμφάση στην απλότητα και την καλαισθησία.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Read More

And More