Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Βάφτισαν στο Θησείο τα δίδυμα παιδιά τους!

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε το μεσημέρι της Κυριακής η βάφτιση των δίδυμων παιδιών του Σταύρου Ξαρχάκου και της Ηρούς Σαΐα. Το ζευγάρι που τον Νοέμβρη του 2016 υποδέχτηκε τα δίδυμα μωρά του, οργάνωσε το φθινοπωρινό baby boom, ένα μήνα πριν τα αγγελούδια τους γιορτάσουν τα πρώτα τους γενέθλια.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, όπου βρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού. Νονοί των παιδιών είναι οι: Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλιος Νιώτης και Νίκος Κοκκίνης. Ενώ τα ονόματα που δόθηκαν στα αγγελούδια τους είναι Σταύρος και το Μαρία Ιζόλδη.

Γιώργος Λιάνης, Σταύρος Ξαρχάκος

Το “παρών” στα βαφτίσια έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Λιάνης, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Μάνος Ελευθερίου, η έγκυος Μαρίνα Ασλάνογλου με τον σύζυγό της Δημοσθένη και ο Τάσος Νούσιας και πολλοί ακόμη.

Χαρούμενη μανούλα, η γνωστή καλλιτέχνιδα Ηρώ Σαΐα, που επέλεξε ένα μακρύ floral φόρεμα έλαμπε από ευτυχία, όπως και ο σύζυγός της Σταύρος Ξαρχάκος.

Ηρώ Σαΐα

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο party για το ευτυχές γεγονός, κάτω από την Ακρόπολη.

Μάνος Ελευθερίου

Η ιστορία του “αθόρυβου” ερωτά τους

Η πρώτη γνωριμία του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαΐα έγινε το 2008. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε αρκετά αργότερα, στην πρώτη τους συνεργασία το 2011 στο Gazarte, αλλά από την αρχή φαινόταν ότι αυτή η γυναίκα δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Η αγάπη τους για τη μουσική και την Τέχνη, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη τους έφεραν σταδιακά κοντά και η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι πολύ δυνατό.

Η συνεργασία συνεχίστηκε και στην επόμενη παράσταση του μουσικοσυνθέτη «Αμάν Αμήν» το 2012, κι από εκεί συνέχισαν την κοινή μουσική διαδρομή τους. Μία διαδρομή που δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Λίγες ημέρες αφού συμπλήρωσε τα 76 του χρόνια, το 2015, στάθηκε ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της τραγουδίστριας. Ο γάμος τους έγινε με τον ίδιο διακριτικό τρόπο που γίνεται σήμερα το μυστήριο της βάφτισης. Κάτι που αποτελεί ένα ακόμα κοινό στοιχείο για το ζευγάρι, η διακριτικότητα στην δημόσια ζωή τους.

Δες φωτογραφίες:

Μαμά και κόρη μαζί στην εκκλησία

Γιώργος Νταλάρας

Φάνη Πάλλη Πετραλιά

Τάσος Νούσιας, Δημοσθένης Πέππας, Μαρίνα Ασλάνογλου

Γιώργος Λιάνης


Άννα Νταλάρα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More