Σταύρος Ξαρχάκος: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου του με την Ηρώ Σαΐα!

Το Σάββατο παντρεύτηκε στο Island την εκλεκτή της καρδιάς του σε μια ρομαντική τελετή για λίγους. Ο 76χρονος Έλληνας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος και η 40χρονη Ηρώ Σαΐα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κουμπάρα την Κατερίνα Παναγοπούλου.
Η σχέση του ζευγαριού ήταν από το 2012 σχεδόν κοινό μυστικό στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η γνωριμία τους έγινε το 2011, με αφορμή το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, στη μουσική σκηνή του Gazarte.

/

Μάλιστα η συνεργασία τους ήταν τόσο καλή που τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο μουσικοσυνθέτης τής πρότεινε να δουλέψουν μαζί στο Ηρώδειο. Η φιλία τους έγινε πιο δυνατή και ο Ξαρχάκος, που έλκεται από τις όμορφες παρουσίες, είδε στην Ηρώ την παραμυθένια μορφή που έψαχνε. Γι’ αυτό και της πρότεινε και νέα συνεργασία, στην παράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ, το 2012.

/

Στις φωτογραφίες του γάμου που δημοσιεύει η Espresso, βλέπουμε το ζευγάρι την ώρα της τελετής και το εντυπωσιακό λευκό νυφικό της Ηρώς. Ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο γλέντι που ακολούθησε βρέθηκε η Μαρινέλα και τραγούδησε για τους νεόνυμφους.

Read More

And More