Σταύρος Ξαρχάκος: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα! Φωτογραφίες

Είναι από τους μεγαλύτερους συνθέτες στην Ελλάδα με σημαντικό και σπουδαίο έργο! ΟΣταύρος Ξαρχάκος κάνει σπάνιες δημόσιες και κοσμικές εμφανίσεις, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει από την μουσική παράσταση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Φωτεινής Δάρρα, στο Παλλάς.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα, βρέθηκαν στο Παλλάς, για να παρουσιάσουν μαζί μια μοναδική μουσική παράσταση το έργο “Η Παγωμένη Θεατρίνα σε στίχους Νίκου Γκάτσου”, αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως.

Ο μεγάλος μας συνθέτης βρέθηκε στο Παλλάς μαζί με την τραγουδίστρια σύζυγό του Ηρώ Σαΐα και απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους σε μια πραγματικά σπάνια εμφάνισή του. Η 36χρονη Ηρώ και ο 77χρονος Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο και παρά το γεγονός ότι τους χωρίζουν 40 χρόνια αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ πιο μεγάλα και δυνατά!

Γνωρίστηκαν το 2008 και η αγάπη τους για τη μουσική, η κοινή στάση ζωής αλλά και η μεταξύ τους φυσική και πνευματική έλξη, τους έφεραν σταδιακά κοντά.


Φωτό από τον γάμο τους (πηγή Εspresso)

Και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι΄αυτό ακόμα και ο γάμος τους έγινε γνωστός αρκετό καιρό μετά..

Δες φωτογραφίες από τη παρουσία τους στην παράσταση:

Read More

And More