Σταύρος Μαυρίδης: Η νέα ζωή του «Φώτη» από τα εγκλήματα – Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα;

Ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης, που έγινε ευρέως γνωστός από τη σειρά του ΑΝΤ1, άφησε πίσω το μαύρο παρελθόν με τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική και ζει πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σαλαμίνα, κοντά στα δύο αδέλφια του. Δεν θέλει πια να γυρίσει πίσω στις άσχημες στιγμές που βίωσε, γι’ αυτό αφιερώθηκε στη συγγραφή του βιβλίου του, που είναι ένα ποιητικό διήγημα για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σαλαμίνα, και έχει τίτλο «Μέθεξη ονείρων».

«Ο Σταύρος δεν έχει πλέον καμία σχέση με όσα είχατε δει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από έναν χρόνο. Πλέον είναι πολύ καλά. Ολα ήταν ένα κακό όνειρο που πέρασε», είπε στην Espresso ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και επιστήθιος φίλος του Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Σταύρος ζει στη Σαλαμίνα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Λατρεύει τον τόπο του, γι’ αυτόν τον λόγο έγραψε ένα βιβλίο που θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Οστρια και αναφέρεται στη Σαλαμίνα. Φυσικά, το σωματείο μας είναι δίπλα του. Μάλιστα, έχει αποφασίσει να πουλήσει και το σπίτι του στην Αθήνα» επεσήμανε ο ηθοποιός.

Ο Σταύρος Μαυρίδης, που έχει συνδέσει το όνομά του με ποιοτικές δουλειές στο θέατρο, τον Δεκέμβριο του 2016 εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να τον αναζητήσουν. Εκείνος, βυθισμένος σε μαύρες σκέψεις, έκανε τους πάντες να φοβούνται για το χειρότερο πιθανό σενάριο. Τελικά, έπειτα από έντονη κινητοποίηση συναδέλφων του, βρέθηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση κλεισμένος στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Νωρίτερα, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έκανε πολλές δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσει. Μεταξύ άλλων, εργάστηκε ως σερβιτόρος σε σουβλατζίδικο, ενώ μοίραζε και φυλλάδια στον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Ηρακλείου. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ότι πάλεψε με την κατάθλιψη.

Read More

And More