Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Το δεύτερο wedding party με άρωμα… Ρωσίας! Φωτογραφίες

Οι εορτασμοί καλά κρατούν στο St. Moritz, ύστερα από τον χλιδάτο γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα! Ο 34χρονος γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και η 38χρονη συλλέκτρια έργων και πρώην του Αμπράμοβιτς παντρεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο δημαρχείο του St. Moritz, προς έκπληξη όλων που περίμεναν ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Το αγαπημένο ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό έκανε και μια μυστική γαμήλια τελετή στο Παρίσι ετοίμασε μια λαμπερή δεξίωση στο απόλυτο χειμερινό θέρετρο των rich and famous, στην Ελβετία.

Το υπέρλαμπρο wedding party δόθηκε φυσικά στο Kulm Hotel, το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο St Moritz, ενώ ο διάσημος dj Mark Ronson ανέλαβε τη διασκέδαση των επώνυμων καλεσμένων. Το ξενοδοχείο έχει απίστευτη θέα τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων, ενώ το ζευγάρι είχε φροντίσει να υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο και θερμαινόμενες σκηνές, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν ζεστά σνακ και coctails.

Μάλιστα, το γαμήλιο πάρτι συνεχίστηκε και το Σάββατο, το οποίο όμως είχε θέμα τη γενέτειρα της νύφης, την Ρωσία! Οι λαμπεροί καλεσμένοι έβαλαν τις γούνες τους και τα χοντρά τους ρούχα και πέρασαν ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας υπό τους ήχους της ρώσικης μουσικής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το διάσημο μοντέλο Stella Maxwell αλλά και ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους, Ολυμπία.

Δες στιγμιότυπα από το δεύτερο wedding party:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images

Read More

And More