Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Το Σαββατοκύριακο ο γάμος της δεκαετίας! Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά την μυστική τελετή στο Παρίσι, όπου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια άκρως λαμπερή τελετή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ο γάμος τους, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της χρονιάς θα λάβει μέρος στο Δημαρχείο του St. Moritz, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail το ζευγάρι έχει ήδη καταφτάσει για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. O 34χρονος δισεκατομμυριούχος και εγγονός του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και η 38χρονη συλλέκτρια έργων γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο είναι ζευγάρι μόλις από το 2018.

Το υπέρλαμπρο wedding party θα δοθεί φυσικά στο Kulm Hotel, το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο Σεν Μόριτζ, ενώ ο διάσημος dj Mark Ronson θα αναλάβει τη διασκέδαση των επώνυμων καλεσμένων. Η τελετή και η γαμήλια δεξίωση εκτιμάται ότι θα κοστίσουν περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το παρών στον γάμο θα δώσουν διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο David Beckham και η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg, η ηθοποιός Liv Tyler, το μοντέλο Karlie Kloss και ο σύζυγός της και γαμπρός της Ivanka Trump, Joshua Kushner. Περίπου 500 άτομα φημολογείται ότι έχουν λάβει πρόσκληση για το κοσμικό γεγονός της δεκαετίας.

https://www.instagram.com/p/B7YdN9xF9AC/

Από το μυστήριο δεν θα λείψουν βέβαια ο πατέρας του γαμπρού, ο μεγιστάνας Φίλιππος Νιάρχος και η μητέρα του Βικτόρια Γκίνες. Μέλη του παγκοσμίου τζετ σετ ήδη αναζητούν τις ιδανικές τουαλέτες και κοστούμια, κοσμικές περσόνες παλεύουν για μία πρόσκληση και μεγάλα περιοδικά τρίβουν τα χέρια τους σκοπεύοντας να προσφέρουν γη και ύδωρ για τη μεγάλη αποκλειστικότητα. Όσο για τη τελετή του γάμου, θα διαθέτει προβολή και λάμψη ανάλογη με αυτές βασιλικών ζευγών.

Φήμες θέλουν κουμπάροι στο επικείμενο γάμο να είναι τα αδέρφια του Σταύρου και παρανυφάκια τα παιδιά της Ντάσα από τον γάμο της με τον Αμπράμοβιτς. Οι μπομπονιέρες φυσικά θα είναι ειδική παραγγελία από τον οίκο κοσμημάτων Venyx της Ευγενίας Νιάρχου.

https://www.instagram.com/p/B53GNlTBL-i/

«Η οικογένεια Νιάρχου είναι εξαιρετικά σεβαστή και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο Σεν Μόριτζ. Θα μπορούσαν να κάνουν τον γάμο τους σε οποιαδήποτε υπέροχη τοποθεσία στον κόσμο, αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ επειδή είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να στηρίξουν την πόλη της οποίας ο πατέρας του γαμπρού είναι επίτιμος δημότης. Πιστεύω πως οι δαπάνες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κοστίσουν αρκετά εκατομμύρια λίρες και ότι ο γάμος θα δώσει μεγάλη ώθηση στο θέρετρο», αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BvgyObZBkWf/?utm_source=ig_embed

Η άφιξη τους στο St. Moritz

View this post on Instagram

#DashaZhukova

A post shared by @ dasha_zhukova_fp on

Να σου θυμίσουμε πως ο 34χρονος δισεκατομμυριούχος ήταν γνωστός για την άτακτη – μέχρι πρότινος – ζωή του ως εργένης, ενώ διατηρούσε σχέση τόσο με την Paris Hilton και την Mary Kate Olsen αλλά και την Jessica Hart. Από την άλλη, η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images

Read More

And More