Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Το pre-wedding party στα χιόνια, λίγες ώρες πριν τον χλιδάτο γάμο τους! [pics,video]

Λίγους μόλις μήνες μετά τον πρώτο τους γάμο, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova ετοιμάζουν μια δεύτερη γαμήλια τελετή στο Σεν Μόριτζ.

Ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova, παντρεύονται αυτό το Σαββατοκύριακο με θρησκευτικό γάμο, μπροστά σε 500 διάσημους καλεσμένους, διοργανώνοντας ένα τεράστιο γαμήλιο πάρτι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σε διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των διάσημων καλεσμένων, το “παρών” στο μυστήριο θα δώσουν η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το μοντέλο Karlie Kloss.

Ο 34χρονος έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη καλλονή προσγειώθηκαν στο χειμερινό θέρετρο την περασμένη Δευτέρα με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του δεύτερου γάμου τους που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες ώρες πριν τον γάμο της δεκαετίας, στα χιονισμένα βουνά του Σεν Μόριτζ ξεκίνησε το pre-wedding party του ζευγαριού, με αγαπημένα τους πρόσωπα να παρευρίσκονται στο πλευρό τους και να διασκεδάσουν με φόντο το λευκό τοπίο. Από αυτό, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου, η οποία στις πρώτες φωτογραφίες που “ανέβηκαν” στο Instagram φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με τον ηθοποιό Evangelo Bousis και τον σχεδιαστή μόδας Peter Dundas.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More