Σταύρος Νιάρχος: Όλες οι λεπτομέρειες για τον λαμπερό γάμο του με την Ντάσα Ζούκοβα!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της σεζόν διεθνώς και όχι άδικα! Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Page Six της “New York Post”, ο Σταύρος Νιάρχος έκανε επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Gala, ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού προγραμματίζεται για τον επόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, φαίνεται πως ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Νέα Υόρκη, ενώ σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγιστάνα, θα ακολουθήσει και δεύτερος, θρησκευτικός αυτή τη φορά, μέσα στον χειμώνα, με μια πρώτη σκέψη να γίνει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη οικογένεια.

Κουμπάροι θα είναι τα αδέρφια του Σταύρου αλλά και κάποιες φίλες από το στενό περιβάλλον της Ντάσα. Όσα για τα παρανυφάκια δεν υπήρχε ιδιαίτερος προβληματισμός και όπως είναι επόμενο θα ντυθούν τα παιδιά της πρώην συζύγου του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τα οποία λατρεύουν τον νέο σύντροφο της μαμάς τους.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, το θρησκευτικό μυστήριο αναμένεται ως το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της επόμενης σεζόν διεθνώς. Μέλη του παγκοσμίου τζετ σετ ήδη αναζητούν τις ιδανικές τουαλέτες και κοστούμια, κοσμικές περσόνες παλεύουν για μία πρόσκληση και μεγάλα περιοδικά τρίβουν τα χέρια τους σκοπεύοντας να προσφέρουν γη και ύδωρ για τη μεγάλη αποκλειστικότητα. Όσο για τη τελετή του γάμου, θα διαθέτει προβολή και λάμψη ανάλογη με αυτές βασιλικών ζεύγων.

Όσον για τα μπάτσελορ πάρτι φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και εκεί όπου μια απλή γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που σύντομα θα έχει happy end.

Read More

And More