Σταύρος Νιάρχος: Τι έχει απαγορεύσει στη σύντροφό του να κάνει;

H Τζέσικα Χαρτ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αυστραλιανό Harper’s Bazaar, χωρίς να πει τίποτα για την προσωπική της ζωή, τα είπε όλα! Το διάσημο μοντέλο της Victoria Secret που εδώ και τέσσερα χρόνια είναι σε σχέση με τον Σταύρο Νιάρχο ανάμεσα σε άλλα ανέφερε πως ο σύντροφός της της έχει απαγορεύσει να δημοσιοποιεί ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ότι ακόμα και αν εκείνος δεν είχε πρόβλημα με αυτό, ούτε η ίδια θα δημοσιοποιούσε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Όσοι γνωρίζουν το ιστορικό του Σταύρου Νιάρχου μπορούν φυσικά να καταλάβουν την αποστροφή του για τη δημόσια προβολή. Η τεράστια δημοσιότητα που έζησε κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Πάρις Χίλτον είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του. Η διάσημη κληρονόμος έδινε συνεχώς τροφή στον τύπο μιλώντας ανοιχτά ακόμα και για την ερωτική τους ζωή αλλά και τα προσόντα του συντρόφου της ως εραστή.

Όταν ξεκίνησε η σχέση του λοιπόν με τη Χαρτ οι δυο τους συμφώνησαν να μην κρύβονται από το φωτογραφικό φακό αλλά να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή. Κατά τα άλλα το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο στη βάση του που είναι η Νέα Υόρκη.

Read More

And More