Σταύρος Νικολαϊδης: Ατύχημα για τον γνωστό ηθοποιό

Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram, την ώρα που πήγαινε να κατέβει από τη βεράντα, πάτησε καταλάθος ένα παιχνίδι του γιου του με αποτέλεσμα να πάθει ένα βαρύ διάστρεμμα.

Μάλιστα, ο Σταύρος Νικολαϊδης έγραψε πως θα χρειαστεί περίπου 25 μέρες μέχρι να αναρρώσει γεγονός που θα τον δυσκολέψει στις επερχόμενες παραστάσεις του ωστόσο, δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω και σκέφτεται αισιόδοξα.

“Έχω φορτώσει το αμάξι, αναχωρώ εντός πενταλέπτου για Αθήνα, πάω να κατέβω από την βεράντα, πατάω με φόρα ένα παιχνίδι του Θάνου και παθαίνω βαρύ διάστρεμμα! Σε 20-25 μέρες θα είμαι εντάξει, το πρόβλημα είναι ότι την Παρασκευή αρχίζει πάλι σειρά παραστάσεων. Όμως είμαι της παλιάς σχολής. Δεν αναβάλλω ποτέ παράσταση εκτός αν μου το επιβάλλουν οι γιατροί. Έχω παίξει και με πόδι στον γύψο και πατερίτσες. Κι ούτε τώρα θα το κάνω. Θα είμαι και μουγγός και κουτσός! Το πολύ πολύ να ο ονομαστεί η παράσταση: «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω… και δεν περπατάω!!!” έγραψε ο ηθοποιός. 

Read More

And More