Σταύρος Παντελίδης: Σήμερα η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Σταύρου Παντελίδη.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου έπειτα από μια δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Το τελευταίο διάστημα, ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης είχε μιλήσει στο Πρωινό για την κατάσταση υγείας του πατέρα του«Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά»

Στις 4 Μαρτίου ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή, πηγαίνοντας να συναντήσει ξανά τον γιο του που τόσο αγαπούσε.

Όπως ανακοίνωσαν μέσα από τα social media οι δυο άλλοι του γιοι, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, η κηδεία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης – Η ανάρτηση για την κηδεία του πατέρα του:

Κωνσταντίνος Παντελίδης – Η ανάρτηση για την κηδεία του πατέρα του:

Read More

And More