Σταύρος Σβήγκος: Αγκαλιά με την κούκλα έγκυο σύντροφό του! [pic]

Σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς και είναι στα καλύτερά τους. Ο λόγος για τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον Ant1 με τη σειρά “Κάτι κουρασμένα παλικάρια” και την σύντροφό του -φωτογράφο στο επάγγελμα- που περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι αν και κρατά πολύ διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ, έκανε μια επίσημη έξοδο σε γιορτινό event για γνωστή εταιρεία καφέ και έδειχνε να είναι στα καλύτερά του. Το κορίτσι του γνωστού ηθοποιού μάλιστα επέλεξε ένα πιο άνετο ντύσιμο και δεν άφησε να φανεί ακόμη η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα του.

“Η γυναίκα μου, γιατί έτσι την αποκαλώ, βρίσκεται στον “τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι”…”, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σταύρος Σβήγκος, συμπληρώνοντας: “Ζούμε την κάθε μέρα που περνά και χαιρόμαστε για αυτό που περιμένουμε”.

Τέλος, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει για το θέμα το γάμου “Πρόκειται να κάνουμε πολιτικό γάμο και ψάχναμε το δημαρχείο όπου θα πραγματοποιούσαμε το γάμο και ασχολούμασταν με τα διαδικαστικά. Η εγκυμοσύνη μας άλλαξε τα σχέδια του γάμου μας, προετοιμάζουμε την άφιξη του πρώτου μας παιδιού. Σίγουρα, όμως, θα παντρευτούμε όπως σχεδιάζαμε, απλώς δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα το κάνουμε πριν ή μετά τη γέννηση του παιδιού μας.”.

Read More

And More