Σταύρος Σβήγκος: Ερωτευμένος ξανά ο ηθοποιός – Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Έλενα Αϊβαλή, ο Σταύρος Σβήγκος φαίνεται πως ζει ένα πολύ τρυφερό ειδύλλιο εδώ και λίγους μήνες με την εντυπωσιακή Θέτις Παυλίδη, η οποία διαπρέπει στον χώρο του modelling.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου στην εφημερίδα Real Life,  ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες με το μοντέλο. Οι δυο τους διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους και κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Θέτις Παυλίδη γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες στον καλλιτεχνικό χώρο και ένιωσαν αμέσως έλξη ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους έχουν περάσει ήδη ένα καλοκαίρι μαζί και πρόσφατα μάλιστα, η Θέτις Παυλίδη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σταύρος Σβήγκος και η σύντροφός του περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ ένα από τα σημεία επαφής τους είναι η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια, επιλέγοντας εναλλακτικές διακοπές. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του, ωστόσο άνθρωποι που τους συναναστρέφονται κάνουν λόγο για μια αρμονική σχέση.

Read More

And More