Σταύρος Σβήγκος – Γιολάντα Καλογεροπούλου: Το πάρτι στην παραλία για τα γενέθλιά τους και το τρυφερό φιλί

Ο Σταύρος Σβήγκος και η Γιολάντα Καλογεροπούλου διοργάνωσαν ένα κοινό πάρτι στην παραλία για τα γενέθλιά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά σβήνοντας τα κεριά των γενεθλίων σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της σχέσης του. 

Το ζευγάρι, αρχικά απέφευγε να μιλά για την κοινή του πορεία, κάτι που στη συνέχεια φαίνεται πως άλλαξε, αφού και οι δύο ηθοποιοί πλέον περνούν σε προσωπικές εξομολογήσεις μέσα από τις συνεντεύξεις τους. 

«Δε μας αγχώνει κάτι. Είναι το καλύτερο παιδί. Είναι άνθρωπος πάνω απ’ όλα. Είναι πολύ σημαντικό που έχει κι εκείνος παιδί και μπορεί να με καταλάβει. Υπάρχει πολλή κατανόηση και σεβασμός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είχε δηλώσει η Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο σε συνέντευξή της στον Αρναούτογλου.

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι δίπλα στην παραλία. Οι φίλοι τους βρέθηκαν εκεί γιορτάζοντας μαζί τα γενέθλιά τους, δημοσιεύοντας βίντεο στα social media.

 

 

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164