Σταύρος Σβήγκος: Η σύζυγός του, Έλενα Αϊβαλή βρίσκεται πάντα στο πλευρό του! [pics]

O Σταύρος Σβήγκος διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του καθώς ο 6 μηνών γιος του, καρπός του έρωτά του με την Έλενα Αϊβαλή, έχει φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί ο ηθοποιός να ήταν για καιρό περιζήτητος εργένης, όμως εκείνος βρήκε όλα αυτά που έψαχνε στο πρόσωπο της Έλενας.

Τον περασμένο Μάρτιο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Ωστόσο, όση αδυναμία και αν έχουν στον πρίγκιπά τους, προσπαθούν να βρίσκουν και χρόνο για τους δύο τους. Ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι αυξημένες, εκείνοι έχουν τον τρόπο να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σταύρος, “Δύο Θεοί”, είχε πρεμιέρα και η σύζυγός του δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του. Μπορεί το ζευγάρι γενικά να αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, όμως ποτέ δεν λείπει ο ένας από το πλευρό του άλλου. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο “Ροές” και απαθανάτισε τις στιγμές του ζευγαριού, το οποίο έλαμπε από ευτυχία.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Κωνσταντάκη, Σταύρος Σβήγκος, Έλενα Αϊβαλή

Έλενα Αϊβαλή, Σταύρος Σβήγκος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More